Oostmalle anno 1984

Den Grooten Buurt

Haal nu nog je kalender 2021!

Kalender 2021

Als je nog geen kalender gekocht hebt, kan je deze nog verkrijgen op volgende locaties (tegen gepast geld, 5,50 EUR per kalender):

  • Turnhoutsebaan 113, bij Dirk Vrints

  • Turnhoutsebaan 1, bij Marc Michiels

  • Beobank Oostmalle, bij Dries Peeters

Den Grooten Buurt CORONA-UPDATE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is zeer begrijpelijk dat er in de huidige omstandigheden veel vragen zijn over het wel of niet doorgaan van onze evenementen in 2020.

We begrijpen jullie bezorgdheid. We doen ons uiterste best om nog dit jaar evenementen door te laten gaan maar we stellen natuurlijk de veiligheid van al onze buurtbewoners en medewerkers voorop.

We zien ons wel met veel spijt genoodzaakt om “den Oostmalse Gordel” dit jaar gepland op 30 augustus te annuleren. Bijzonder jammer om Den Oostmalse Gordel, ons paradepaardje en de jaarlijkse hoogmis van onze werking af te gelasten. In de weken en maanden vooraf vraagt de organisatie van de gordel enorm veel voorbereidingswerk aan alle gebuurtes en de organisatoren. 

Gezien de steeds blijvende onzekerheid besliste DGB om editie 2020 te annuleren. Toch laten wij ons niet uit ons lood staan. Wanneer het kan en wanneer het mag, tracht Den Grooten Buurt een overwinningsbal te organiseren op een nog te bepalen datum en locatie. Hou alvast onze sociale media en website in het oog voor meer info.

Voorlopig gaan wij door met onze voorbereidingen van de Kribbekenstocht op het einde van het jaar. We hopen dat deze kan doorgaan en wachten wij samen met jullie geduldig af.

We roepen jullie dan ook op om de maatregelen van de overheden goed op te volgen: was regelmatig je handen en vermijd zoveel mogelijk fysiek contact.  Zorg goed voor jezelf en voor de personen rondom je.

Bedankt voor het begrip.

SAMEN STERK!!

Den Grooten Buurt

Met zen allen spijtig apart

Zorgen met het dorpse hart

Zeker van betere tijden

Moeten we elkaar nu toch wat mijden

Dromend van het bruisende leven

Dat we weldra weer kunnen geven

Dank voor zorg, inspanning en

verantwoordelijkheid

Samen geraken we dat virus kwijt!

Contacteer ons

Den Grooten Buurt

Turnhoutsebaan 113, 2390 0ostmalle

Tel: 03/309 11 16 / Mail: info@dengrootenbuurt.be

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

© 2018 by Den Grooten Buurt.